scan baby boleh ke berturut

Assalamualaikum nak tanya apa pendapat ibu2, kalau saya scan berderet banyak kali? 1/12 scan percuma di klinik swasta - gender scan dan growth scan (saya dah tahu gender baby.. saja je nak scan, sebab klinik swasta buat free scan) 6/12 scan di klinik kk - scan yg biasa kk buat kalau dah masuk 28 weeks

4 Các câu trả lời

Saya app kat HUKM setiap 2x sebulan.... tiap kali app mmg scan. Ok je sis...... jangan risau. Excited tgk perkembangan baby❤️

Waalaikumussalam. Tiada masalah. Ultrasound tak sama macam xray. So no worries okay 🩷

waa kat mana tuh dapat scan swasta freee

7mo trước

dekat klinik anda semenyih sis ❤️ best kat sana hehe

Boleh je