buat details scan

sy pregnant 25 weeks,buat details scan bby semua ok..to doktor inform uri dkt bwah😞mcm mn ye??ad sape2 x yg ad pengalaman sma mcm ni??

9 Các câu trả lời

Sama saya haritu sampai tutup cervix masa 27 weeks (tak bleeding), tapi ni dah 32 week baru scan dengan pakar uri dah naik sikit. Alhamdulillah. InsyaAllah nanti baby membesar uri pun akan ikut naik sekali..

same dengan sy sis...sy ade rujuk bidan, dye xgalakkan urut tapi lepas solat blh try merangkak 10x kedepan and 10x mengundur...now da 32w.. aritu pakar check da naik sikit...at least dye x tutup jalan

Sy doc scan Detail 28weeks ank yg songsang. Repeat scan 32weeks ank ok dh xsonsang uri plk kat bawah. Ari ni scan dn jumpa pakar o&g alhamdulillah uri dh naik elok.

sis klu solat sujud lama sikit, insyaAllah boleh naikkan uri sbb awal2 pregnancy uri sy dkt bwh tp alhamdulillah bila solat sujud lama sikit uri sy dah naik

7mo trước

tp sy bila sujud lama sy mengah

biasa tu sis. saya pun bawahhh, lepas tuu masuk 30 weeks centu check Alhamdulillah naik cantik ajeee. tp boleh cuba sujud lama sikit and doaaa

hihihi 25w tlalu awe. nnti pusing atas blik uri tu.. kalo 37 w msh dibawah Allah mmg riso le. kene amal kn sujud lm2 insyaAllah naik uri

saya masa awal² pregnant pun uri kt bawah, skrg alhamdulillah uri dh kt atas. doctor ckp, normal kalau awal² uri kt bawah.

Hari2 sujud awk . Jgn mcm kawan sy placenta tahap 3 czer awal . Tp inshaAllah awal2 lg bole naik tu

klu type 1 masih blh naik lg smpai 36w.

5mo trước

Boleh insyaallah uri sy kt bawah 34weeks. Naik baik 36weeks