Details & Gender Scan Baby

Mommies, saya nak tanya skrg saya hamil 15w3d. Utk next scan iaitu details dan gender scan di klinik swasta, boleh ke ya buat sekali pada minggu ke 20 nanti? Sebab kalau boleh jimat buat sekali scan 2 in 1 plan saya? Mohon bantu dan time kasih byk. #ingintahu #firsttimemom

3 Các câu trả lời

Doct mmg sarankan saya buat details scan usia kandungan 20w.. supaya nnti next appt, doct dpt sarankan apa² rawatan if ada masalah keabnormalan pada baby.. semoga ank² kita sentiasa sihat sempurna hendaknya.. aamiin.. 🥰🥰

boleh je , takpun Cuba check website sonobee . gender scan baru belas2 je harag

boleh. sy pun buat sekali je time detail scan.

2d trước

Baik puan. Terima ksh byk ya