peneman makan ibu berpantang

nak bawa ke hospital pon best taw ni.. jom order dgn reena .. SET COMBO KUDAP KUDAPAN BERPANTANG harga ada pada setiap gambar 👇👇👇 KUDap kudapan berpantang healty food boleh juga makan sebagai menu diet taw.. 👍😘 ALL BY POS BAWANG PUTIH CRISPY SERUNDING HALIA MIX IKAN BILIS BLACKPAPER PERIA CRISPY BAWANG GORENG ROSE SAMBAL GARING LETOPSS (tidak trmsuk combo pantang) "jom cube try satu pasti nak lagi" 'SET COMBO PON ADA' POS SELURUH NEGERI SEMENANJUNG DAN SABAH SERAWAK JUGK😍👍 berminat wasap www.wasap.my/+60132883019/kudapkudapanpantangreenacombo ##Sharing_dong_Bund

peneman makan ibu berpantang
2 Các câu trả lời

SAMBAL GARING BILIS LETOPSS rm15 sahaja pos sahaja diseluruh negeri semenanjung sabah dn serawak berminat wasap www.wasap.my/+60132883019/sambalgaringbilisletops

👍

2mo trước

tqsupport