JOM ORDER KUDAPAN BERPANTANG KUDap kudapan berpantang healty food boleh juga makan sebagai menu die

berminat wasap 0132883019

JOM ORDER KUDAPAN BERPANTANG

KUDap kudapan berpantang
healty food boleh juga makan sebagai menu die
2 Các câu trả lời

KUDap kudapan berpantang healty food boleh juga makan sebagai menu diet taw.. 👍😘🥰 ALL BY POS BAWANG PUTIH CRISPY RM20 SERUNDING HALIA MIX RM23 IKAN BILIS BLACKPAPER RM22 PERIA CRISPY RM22 BAWANG GORENG ROSE RM15 SAMBAL GARING LETOPSS RM15 "jom cube try satu pasti nak lagi" 'SET COMBO PON ADA' POS SELURUH NEGERI SEMENANJUNG DAN SABAH SERAWAK JUGK😍👍 berminat wasap www.wasap.my/+60132883019/kudapkudapanreena

tqsupport