laju

Nafas baby memang lebih laju dari kita ke?

2 Các câu trả lời

yee laju tp sis kena pantau baby klau risau dan cuba cek dada baby klau dea bernafas tlalu dlm smpai ada lekuk, mean kena hantar la p hsptl sbb nafas yg laju smpai nmpak lekuk di tuh xnormal

Haah, tpi cuba cek dekat dada dia laju mcm mana, pasty ade lekuk ke x

5y trước

sy ank umo 2thn nafas mcm tu pon xnormal sis . doc kata paru2 dy dh trlalu bnyk kuman . lps tu kne asma . skrg da 3thn da ok dh . xd bg lg pam oren . hnye stndby pam biru je klau dy mcm semput .