Muntah tak stop and heartbeat kadang kadang laju biasa ke?

Muntah tak stop and heartbeat kadang kadang laju biasa ke? Risau rasa macam takut je selalu. Malam tak boleh tidur?

2 Các câu trả lời

Heartbeat laju tak boleh biar. Kena jumpa doc sis. Jangan main2 dengan heartbeat laju.

5y trước

Kalau dr sblum pregnant heartbeat laju mmg dr akan pantau.. tp kalau masa pregnant shj, mmg normal.. sbb jantung mommy akan pump darah 2x ganda lebih cpt.. so no wonder heartbeat mommy laju n kadang2 mcm semput/susah nafas bila byk bergerak 😊

Maybe sis ada anxiety..

5y trước

Apa itu sis