Tiada Alahan Muntah

Hi semua. Saya takde muntah muntah (tak kerap ada je muntah sikit) and rasa mual sikit je. Tapi sakit pinggang ya amat. Kadang kadang sakit perut pun ada. Siapa yang macam saya? #7weeks #2ndbaby

3 Các câu trả lời

Sy start nk masuk 7w ok sikit dh mual…muntah sekali dua je..cuma breast je tlmpau sakit n lesu ngntok yg amat tp bl malam xnk plk tdo

Sy pun mcm tu skrg. tp ! husband yg teruk kena alahan ni😂 mc smpai 3hari. memang xlarat nak bangun ke apa.

3t trước

Alahaii 😂 comel ja. sy nk xnak kena kuatkan smngat lawan alahan sbb ada anak kcik lg. 😂 terskip pil perancang slma 2 hri. wuish lekat teruih 😂

Saya. Pernah gitu