Posisi tidur hamil

Hello mumy2 mahu tnya bh posisi tidur y betul..x slesa o tdr😔

2 Các câu trả lời

Nak mudah dan selesa beli banyal u shape tu . Guna yang tu untuk tidur . Dah mcm kubu then boleh letak bantal lagi untuk bahagian kaki bila tidur . Biasakan tidur miring kiri atau kanan . Kurangkan telentang .

Tidur mengiring ke kiri, kepit bantal kat peha ke betis. letak bantal nipis di bawah perut, dan letak bantal untuk support belakang. Ha, jadi kubu gitu. 😁

2y trước

Kalau mengiring ke kanan boleh ke?