Tolong Kite Pilih Kan ?

Mumy mumy semua Pilihkan Nama Panggilan Untuk Mommy & Daddy .. 1. Mommy & Daddy 2. Mama & Papa 3. Mama & Baba 4. Ibu & Ayah 5. Ibu & Papa 6. Mumy & Dadda 7. Mumy & Ayah Hehehehe Tolong Yg Mana Comel ?

393 Các câu trả lời

Ibu n ayah. Saya pon hb yang pilih nak panggil macam tu. Saya tak kisah mana² pon boleh 😊

mak ayah emak bapak mak hg pak hg umi walid umi ayah ibu abah ibu baba momy daddy mama papa

Mumy&papa.. Dulu mama..tapi sbb anak panggil pengasuh pn mama,terpaksa tukar jd mumy..

Mommy & ayah.. Anak baru nak msk 2thn..takat ni klu dia panggil pun mimi dgn yayah..

Anak pngl sy mummy.panggil suami abu 😂 Ajar pangil abah tapi dia sebut abu.hehe..

Ibu n ayah. Dah besar nnt mcm sy pnggil ibu bukan ibu. Tapi buk buk hahahaha

Ibu babah Asal ny abh tp ank suka panggil babah, so jd la ibu babah ☺

Mcm sy ngn husben..ank pggl mak & ayah..cm dlu2.. pggl mak n ayah juge..hehe

Muslim kan. Sesuai guna emak. Mak. Ibu. Mama. Bonda. Baba. Ayah. Bapa.

4y trước

@tanpa nama. Jaga sikit bahasa kamu.. mak bapak kau x ajar kah.. nanti anak kau panggil kau dengan oii . Padan muka.

ɪʙᴜ ʙᴀʙᴀ ᴡᴀʟɪᴅ ᴜᴍɪ ᴀʙɪ ʙᴏɴᴅᴀ