selsemA

assalamualaikum hye selamat malam ., boleh tak bagi solution untuk pulihkan selsema baby ? usia baby baru 1 bulan 5 hari ., baby dah selsema 7 hari jangkit mumy dea ., mumy dea pulak selsema n batuk jangkit dari ayah dea bukan shubend mumy ., baby susu badan n formula ., dah beli alat sedut hingus tu tapi ad lagi selsema so mcm mana nak settel bnde ney risau .. and belum pegi klinik lagi ..

2 Các câu trả lời

Wslm..ncik try bli nasal spray... Spray 1st lepas tu sedut gune nasal aspirator yg jnis sedut gune mulut tu .tu cpt n senang sedut smua hingus ank bg kluar... Dgn sapukn balm dkt dada ank hidung ubun2... Tapak kaki dan blkng bby... Mcm sy..sy gune garlic balm amalkn pkai selalu..lepas mndi sblm tdo ... In shaa Allah ank akn ok 😉✌ https://community.theasianparent.com/booth/321224?d=android&ct=b&share=true https://community.theasianparent.com/booth/338226?d=android&ct=b&share=true

👉  *Coughflu Time* 🌸Bantu kurangkan selesema 🌸Bantu cairkan kahak 🌸Bantu melegakan athma 🌸Bantu kurangkan suhu ketika demam Cara guna: 👉Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada 👉Boleh juga bagi anak hidu balm ini. Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema. 100% dari Essential oils 😍 Tambahan bahan : 🍄Lavendar 🍄Lemon 🍄Eucalyptus 🍄Orange 🍄Tea tree 🍄Frankinsence 🍄Cypress Berat: 18 gram