kambu

Hello mumsies.. Btul ka lpas brsalin x blh bkipas?? panas nya ni sda la x bole mandi

2 Các câu trả lời

Berkipas boleh, ber aircond boleh, jan sjuk sgt jak la.. mandi lagi la boleh.. kotor bha bdn klu x mandi..

5y trước

Sy pn mndi juga lpas brslin td cuci yg ktor2.. Kipas bawa dri rumah, ibu2 yg lain smua tngok ckp tkut kambu, plik juga bukan kuat sgt asal.ada angin.. Sdalah bpeluh mcm mndi dlm wad

mitos je lah..Berkipas je lah dgn cuaca yg pnas..N mndi je lah..Sye mndi je..Tpi dgn air suam

5y trước

Tulahhh mls mau ikut sgt kdg x msuk akal