Pergerakkan baby

Hi mums..hari ini saya seharian berjalan membeli keperluan baby dan saya prasaan pergerakkan baby dlm perut kurg aktif..Biasanya malam baby aktif bergerak tapi hari ini start jm3pm smpai jm10pm baby tidak aktif..Apakah ini normal disebbkan penat berjalan atau perlukah saya ke hospital?? Saya risau sbb ini adala 1st pregnancy dan saya dah 28weeks preggy🥺

1 Trả lời

Baby mmg kurang aktif. Klw ibu berjalan2. Pergerakan ibu ibarat tidurkan lgi bayi. Bayi nyenyak. Klw nak rsa baby grk aktif. Apabila makan dan berehat. Bykka2 berehat.