Minyak Kelapa Dara

Hi mums, nak tanya siapa ibu2 mengandung skarang mengamalkan minyak kelapa dara? Saya baru nak cuba amalkan utk baby ke-4. Soalan saya, ada sorang kwn saya tu bgtau yg wife dia alami keguguran masa kandungan 4 bulan kerana amal jus minyak kelapa dara ni... Jadi risau pula saya dgr.. Tolong respons ye? Tq

1 Trả lời

awal nye die ambk mnyk tu.. kkak2 sy ckp mnyk tu prlu diambil bila dh 9 bln nnt xsilap sy.. sbb nk bg licin n sng bby kluar nnt..