Minyak kelapa dara

Hi. Nak tanya ibu2 ada tak pengalaman yang amalkan minyak kelapa dara? Brand apa yang okay ya?

5 Các câu trả lời

awak nak amalkan untuk apa ye? kalau utk mudahkan bersalin baik jangan. kalau bersalin normal takut kulit bawah jadi lembut dan doctor susah nak jahit. lagipon doctor xbagi amalkan. tapi nak cuba tanya doctor yg rawat awak xslh pon.

1y trước

Aah plan untuk mudahkan bersalin. Sebab banyak keluar iklan testimoni mudah nak bersalin, itu saya nak try. Tapi kalau kulit jadi lembut sangat tu seram pulakk nak cuba 🥴

Takde pengalaman. Awak nak ambil untuk apa? Better awak tanya doktor dulu. Semua orang tak sama tau. Kena consult dengan doktor dulu.

Saya sapu kat kulit baby bahagian yg kering. Brand Country Farm.

Sy amalkan d’aura softgel punya

D’aura minyak kelapa dara