nak tnyk

Mummysss Anak Saya Baru 2bulan , susu ibu xminum cuma susu formula ,,, Seblm Nie Dia Minum Susu Lactogen Tapi Bila Dia Susa Nak Buang Air Besar , Tapi Air Besar Dia Mcm Cair Saja So I Tukar Susu Enfalac , Itu Pun Sama Juga , Sehari Sekali Je Dia Buang Air Besar Tapi Kesian Tngk Baby ? So Any Suggestion Untuk Susu Lain ? Senang Untuk Buang Air Besar ?

1 Trả lời

Okay la tu sis sehari sekali dia buang air besar , sis nk dia buang berapa kali ? Baby pn nk simpan jugak apa yg dia makan . Kalau tak buang air besar seminggu tu mmg ada masalah la .