Keluar darah haid atau nifas selepas 37hari berpantang caezar apabila mengambil jamu air mancur adakah itu normal?

Hi mummy,saya mahu tanya saya sudah berpantang caezar selama 37hari dan hari ke 37 saya mengambil jamu air mancur dan tiba-tiba darah keluar darah haid atau nifas saya tidak pasti adakah itu normal?#ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

biasa kluar tu drh nifas.. mcm nifas ni pling kejap 44hri..pling lm 60 hari kalau ikut dlm islam...

nifas tu