PERANCANG IUCD

Hello mummy2 semua,nak tanya siapa2 yg ad pegalaman guna perancang iucd,boleh share tak?okay tak pakai iucd? Sy tak boleh guna perancang yg ad hormon sbb doktor pakar takut berat badan makin naik. Pakar cdgkn guna iucd. Tq bantu jwb ❤️#SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Hello hye saya pkai dah 3tahun

4t trước

Pada saya okay Murah Tak sakit Selesa Tahan lama Yang penting tak ganggu hormon Period regular every month