Perancang keluarga

Assalamualaikum mommy,, sy nk tnya pendapat mommy2 prancang kluarga ap ya? yg kurang risiko ganguan hormon? .. ad yg ckp iucd takda ganguan hormon.. tp ad juga yg ckp iucd ad gangguan hormon.. sy sendiri sy baca2 di google side effect iucd sakit kepala, berjerawat, loya.. ad x kt sini yg merancang guna iucd? boleh berbagi pendpt? jenis iucd ad 2.. mna ya yg better? atau ap ya jenis perancang yg better?

2 Các câu trả lời

nama pun merancang..semua akn ganggu hormon. cuma iucd is the least one compared to others. bdn masing2 berbeza penerimaan..do not pukul rata. sy pkai iucd dh 2 tahun..so far ok saja.

2d trước

ouh yka,, pening sakit kpla xda ka puan,, tq respon

Saya pakai depo je senang 3 bulan sekali tadah bontot

1d trước

ggu hormon x sis?