Minuman manis

Hi mummy² . Nak tanya bahaya tak asyik minum manis je sejak preggy ni. Sebab tak boleh telan langsung air masak 😟

8 Các câu trả lời

saya kencing manis,morning sickness jugak so bila minum air kosong memang muntah sampai kosong perut..lepas dari tu asyik minum manis tapi tak banyakla..hasil gula saya pun tak penah tak ok..kadang saya minum air lemon tanpa gula so tu yang ok kot saya punya bacaan gula walaupun ada kencing manis..

Saya mkn minum air cowy cuckoo smua muntah balik , sebab rasa tekak pahit.. husband try belikan air mineral spritzer..alhamdulillah bole masuk..

Boleh. Ade jus No added sugar entah lupa nama. Ibu boleh gak buat sndiri jus buah tnpa gula. Manis2 buah je

sama lah dgn sy dulu. x boleh telan air masak. lg satu ais. mmg ngam. alhamdulillah ok je.

boleh je tpi jngn tlmpau bnyk.. tkut kena kncing mnis

Boleh, tapi takut kena kencing manis. #TAPsupermoms

kalau gula ok tkpe...tp minum lh air masak jgk...