Berat badan

Nak tanya ...ada tak tips untuk naikkan berat badan..saya sekarang tengah pregnant anak sulung 22weeks 2hari...dari start pregnant sampai lah sekarang masok berat badan tak naik2 ,tetap je 73.5kg😌saya buntu nak buat macam mana nak naikkan berat badan nie sbb misi dekat kk ada bagi banyak vitamin tapi tetap tak naik2... Saya risau kan kandungan dekat dalam sebab berat sya tak naik2...

1 Trả lời

saya pun susah nak naik berat badan ..masa puasa berat badan saya turun sebab alahan ..lepas raya ada laa naik sikit sebb saya dok rumah mak saya seminggu raya tadi ..masakkan mak sya jaa lalu nak makan ..ni dok rumah sndiri berat saya sat turun sat naik sebab xberapa lalu lagi dengan masakkan sendiri .

1y trước

samalah kita, balik rumah mak terus selera makan