Baby xmou tummy time

Mummy2.. cmne nk bg baby rajin tummy time.. ibu nya dh rajin tp ank nya plk melalak2 x moh tummy time..asal niarap je nangis asal niarap je melalak mcm kena dera.. x smpi seminit melalak x moh tummy time... Dh letak mainan,tilam air tu semua tetap melalak.. baby dh 5 bulan... Push up mini pun dia x nk buat... Cane eh nk bg dia suka tummy time... Kalau bole raya ni nk tengok dia merangkak dhhh😂

Baby xmou tummy time
14 Các câu trả lời

kalo anak sy dulu, sy suka letak dia atas dada sy..tu pun dikira tummy time juga sebab baby akan angkat kepala dia bila kita bercakap dengan dia.

Cuba buat berulang kali. Memang akan cepat marah sebab anak tak biasa tummy time.

tgok kt youtube cara tummytime

umur berapa ni