Lapar

Hi mummy semua.. Nk tanye la ape sis mkn utk tahan dari lapar.. Mcm baru mkn nasi lapar balik,mkn benda ringan2 mcm biskut, buah ke kjp je dh hadam n lapar balik, mcm mn sis atasi semua ni..bulan lepas dh naik 2kilo sbb berselera sgt.. Takut jumpe doc bulan ni naik lagi teruk..skrg 6bulan selera bukan main lagi.. Boleh bg nasihat atau cara kawal mkn? Tq?

2 Các câu trả lời

boleh mkn mcm2 tpi sis kne kwal yg manis2 tau dgn yg bergram..Tkt sngkut pl gdm..