cuci faraj

mummy, perlu kah kita korek dlm utk cuci faraj slps bsalin..jahitan pun msh skit..

13 Các câu trả lời

aduii lemah lutut sy baca.. nk korek pon tkut nk kncing pon takut2 tau.. sis cuci mcm biase je cuci lme sikit je.. dh cukp nk korek tu aduiiiii lemah lutut ni sis..

Buat apa nak korek..lepas period pun kita tak korek untuk cuci..apatah lagi lepas bersalin yang jahitan belum sembuh lagi. Ngilu baca 😅

jgn korek bahaya...nnti ad jangkitan plak...better basuh dgn air biasa shje sdh mncukupi...jgn meruang atau korek sbb mmg bahaya tau

Mak aih. Cemana tu? Korek kaa? Ngilu rasa. Cuci biasa je lah. Sy hari ke 40 baru berani nk pegang. Serammm

4y trước

Heheh risau kalau jirus rasa x bersih. Xkena kat luka. Btw thank u heheeh

klau sis rsa jahitan masih skit xpyh laa dlu..bila daa smua ok bru boleh cuci dlm skali..

Nak korek nak g mana sis?? Basuh je macam biasa dah cukup. Janji basuh bersih2

Ayoo x nyilu ke? Tgu sehat dlu la sis br cuci betul2 ye

Xperlu korek. Cuci dgn air biasa sudh cckup

Ngeri pula baca statement sis ni😅.

5y trước

💆🏻😅

Ngiluuuu tuuu