Cara cuci keputihan miss v??

Maaf kalau soalan agak sensitif. Sy mngdung 20 week . keputihan tkde la smpai ketul2. Cuma ada lekat skit kt seluar dlm. Stiap kali cuci miss v bahagian luar sahaja kt bibir . Tp rsa mcm gtl kt dlm. Cara yg btul cuci kemaluan yg ada keputihan perlu ke smpai korek dlm vagina skli? Atau sekadar luar je? Tlg sesiapa jwp ... #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

2y trước

wah tq sis share produk 😊tk tahu plk ada produk pencuci wanita mngandung. blh try