Fibroid ( 7weeks preggy)

Hi mummy nk tanya saya baru je dapat first baby dan hamil 7 minggu tapi doctor bagi tahu saya ada fibroid , mummy2 bole share tak , risau semua ada, tapi macam mana nak atasi nya ya , tq mummy

1 Trả lời

jgn riso sis... sy pon de fibroid ... doc dpt detect mse 18wks.. mse scan... fibroid sebesa 2cm.. doc ckp no worries sbb fibroid kt blkg.. xgnggu bby.. de jmp doc pakar ri tu.. die ckp mkin besa bby,mkin mngecil fibroid...

5y trước

Terima ksih so much, takut n worried sbb kita di sebelah dia tu yag memikir, harap dan berdoa sgt tak membesar sesama ...