11 minggu

Hi mummy's. nak tanya, masa kandungan 9 minggu pegi KK scan baby masa buat buku pink. then ada nampak janin doc cakap. then this week appointment dengan nurse dekat KK. masa nurse check perut nurse cakap masih belum rasa apa2. maksudnya apa ye? tanya nurse nurse tu jawab belum rasa lagi kena tunggu dalam 15 minggu. betul ke baby akan rasa kandungan dalam perut atas 15 minggu? ? #myfirstbaby

2 Các câu trả lời

Btul sis.9 minggu baby sebesar kacang je. Sebab tu xrasa.masok 20 week keatas nanti baru rass

5y trước

ohh yeke. sebab risau jugak kan kte. tq sis

Yaaa sis , nnti kita akan rasa gerakan tu .

5y trước

sebab risau jugak nurse tu tekan2 rasa dia cakap belum rasa apa2 😔