Hidung berdarah

Hi mummy, nak tanya ada x sesiapa yg masa pregnant hidung berdarah? Hari2 berdarah tp darah x byk lepas keluar lap dia akan berhenti xlama lepas tu..sy first time kena hidung berdarah ni. Tgh prgnt ank no3 sbb sblm ni prgnt 2x bleeding bawah kali ni hidung plk yg bleeding.. klu x silap dah sbln lebih juga hidung ni berdarah g check up jumpa doktor pun doktor kata ok jer kecuali klu darah keluar x berhenti tu baru x ok kata nya.. mummy2 ada x pengalaman mcm ni.. #ingintahu #bantujawab #SeriusTanya

1 Trả lời

ada sama dgn sy..rasanya normal and mcm doc ckp kalau berterusan kene refer lagi sekali dgn doc

4d trước

itu la kan, tp kt ni risau sbb prgnt sblm ni xde plk bleeding hidung 😅 prgnt ke 3 ni plk xtau knp boleh bleeding hidung.. xtau la ke faktor umur makin tua gak nyer 🙈