Produk drugstore selamat ke untuk ibu mengandung?

Hi mummy, kot ada sesiapa yang ada ilmu n tahu tentang produk2 dekat drugstore semua selamat tak untuk ibu mengandung?

5 Các câu trả lời

saya start pregnant mmg tak pakai lah apa semua mosturizer ke apebenda semua tu sbb jadi malas. cuci muka pun sekali je sehari. nak keluar calit lip tint sikit xbagi nampak pucat. alhamdulillah, anak keluar sihat elok. kulit baby pun halus cantik takde eczema. baby boy tapi semua cakap kulit macam baby girl.

Sy since pregnant terus tak xpakai apa2 product. Sbb risau akan harm baby. Now dah 32 week alhamdulilah ok je. Xde masalah naim jerawat sikit tu biasalah hormon

kena check ingredients setiap produk. ada yang tak sesuai untuk ibu mengandung

better tnya pharmacist, they are expert in drugs

kene cek dlu bahan