Susu ibu mengandung

Assalamualaikum, Hi mummy, selamat malam semua, Saya baru beli,susu untuk ibu mengandung, nak tanya,ada rasa bau lembut 🐮🐮tak, Sebb belum cuba minum.

Susu ibu mengandung
2 Các câu trả lời

Alhmdulilah takde bau . Sy dah berkotak2 minum . Bby pun kembang dgn sihat . Kalau org ada ckp bby besar . Itu smua mengarut sahaja . Sebb sy dah tanya dgn dokter . Susu anmum yg skrg rendah lemak dan tanpa gula .

mcm dlu sy prnh dpt sample..ia takde bau mcm puan katakan tu

2y trước

ok, terima kasih,puan.