echogenic foci

Hi mummy, i've done a detailed scan on in the report the sonographer comment something on 'echogenic foci noted in left ventricle'. Anyone of you come across this ? I read some articles in the web, it says might cause down syndrome ..i m worrying now ☹️

2 Các câu trả lời

U should ask detail time detailed scan happen.. As i know detail scan quite pricy.. If this make u worry.. U may consult with 2nd opinion regarding of this.. Anyway..dont stress and think posivite as u can..

Hye. How many weeks are you now? How is the baby? I'm also have the same problem.

3y trước

hi puan Sara nk tanya, masa awak detail scan kali kedua tu dulu brp weeks? kiranya echogenic tu tak hilang lagi masa baby da besar ye? anak puan mcm mana ye? maaf tanya sy tgh alami masa scan 22 weeks kat jantung kiri, skrg sy 29 weeks tp tk check lagi sbb tak cukup duit. tp sy ada bg report kat KK dorg ckp anak sy nmpk ok je kt scan klinik dorg, report yg detail scan tu pun dorg ckp semua ok kecuali ada echogenic tu, dorg suh sy brtenang je. :(