Injection 💉, cairkan darah lepas Czer suntik sendiri untuk 30 hari

Hi mummy's ade sape² ade ambil injection ke boleh share tak mesti kena ambil ke saya nie suntik sendiri smp x blh jalan kaki dh bengkak kulit tu dh jadi blue black

Injection 💉, cairkan darah lepas Czer suntik sendiri untuk 30 hari
11 Các câu trả lời

kenapa sampai 30hari? bukan ke 10hari jer? anak saya 1st czer cucuk 30hari dokter boleh kan cucuk tukar2 tempat. yg kedua ni bersalin normal tapi ada complicated darah beku dan pintu rahim koyak so dokter buat operate and bius separuh badan. kena cucuk cair darah jugak 10hari tapi dokter suh cucuk kat 1 tempat jer.

Lamanya sampai 30hari ya. Saya 18hari pun rasa dah penat benor kena cucuk.. 😂 Awak kena cucuk bahagian kaki belah mana tu? Mcm saya, kena cucuk sekali sehari dekat peha, tp nurse suruh selang seli laa peha kanan peha kiri tu. Memang akan ada kesan lebam jugak, tp atleast takcucuk tempat yg sama setiap hari.

Saya emergency czer, hari kelima discharge kena cucuk ubat cair darah selama 9 hari di peha kanan. And warded semula disebabkan luka czer terbuka, tambah lagi cucuk selama 14 hari tapi saya tak ada kesan lebam atau bengkak selama injection

sis cucuk kat bahagian mana? mcm saya, pharmacist & misi suruh cucuk kat bahagian tengah2 peha & alternate kaki means harini cucuk kanan, esok cucuk kiri. alhamdulillah lebam tu mmg ada tp tk sakit and sy jalan pon mcm biasa je

biasanya ubat ni cucuk di bahagian berlemak..bhgian paha atau perut..bhgian lengan pon blh kalau ibu jenis berisi..kalau saya,saya pilih paha..cucuk gilir2 kanan kiri..tapi knpa sampai 30hari ye?🤔saya Dr bg utk 10 hari je

Saya pun kene juga cucuk ubat cair darah.. Saya minta nurse KK yg cucukan.. Kebetulan anak kene kuning.. So setiap hari pegi KK amik darah.. So minta tlg dorg.. Dorg cucuk kt lengan.. Xde lar lebam macam cucuk kt peha.

Hi sis boleh try inject kat area perut. Ukur 3-4 jari dari pusat then cubit sikit isi perut inject kat point tu. Kurang sikit rasa sakit n takde lebam sebab kat area perut byk lemak.

1mo trước

Boleh.. Doktor saya ckp peha, perut atau lengan

saya dah 2 kali czer.. tak cucuk pun ubat cair darah.. sbb suami tak izinkan cucuk sembarangan.. tapi mama knp dpt ubat smpai 30 hari ya? saya dpt ubat utk 5 hari je..

dulu sy mcmtu misi ckp sbb salah tempat cucuk dia kena cucuk bhgian tgh2 klau jdi cmtu mgkin terkena salur darah tu bengkak .