Kaki bengkak 28week

Hi mommies, nak tanya. kalau kaki bengkak perlu refer hospital tak? Before ni 25w bengkak kena warded & dpt injection cair darah. Skrg 28w kaki bengkak lagi. #bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

refer sis .. sbb ada history time 25w kan .. sy dulu sesak nafas week 16 rasanya, xkena warded lgii sbb buat ecg semua masih normal .. doc ckp mgkin terlebih penat, tp time nk msuk 30w cmtu, dtg lagi penyakit yg sama, terus warded ..

2mo trước

InshaAllah, terima kasih sis 🤲🏻🫶🏻