Bleeding even after using duphaston

Saya ada light bleeding masa 5 weeks pregnant. Doctor suruh makan duphaston 2 Kali sehari. Tapi saya perasan still ada bleeding even lepas makan duphaston untuk 2 minggu. Adakah ini normal? Sesiapa ada pengalaman macam ini?next scan saya adalah minggu depan ,takut ada apa2 masalah dengan baby.#ingintahu #seriusnanya

2 Các câu trả lời

saya makan duphaston dr awal mngandung smpai 7w++ sy special case sbb ivf...masa 4w prnah spotting brown 3 hari...lpstu 7w tu spotting brown lagi tapi kaler dia cair skit..bleeding yg merah tu xda. mgkin sbb xckup rehat...slain duphaston sy ada d bagi ubat utrogeston (insert vaginal) punya.

u makan duphaston tu ade total bedrest x? kalau xde bedrest, mmg bleeding akan susah nak stop even u mkn 3 4 kotak duphaston tu. and any bleeding or spotting during pregnancy sgt2 lah x normal ya.