SANDAL YANG COMFORT ?

mummy ada suggestion tak any sandal yang selesa. Brand apa? Mummy pakai sandal apa je masa pregnant ni? #pleasehelp #firstmom

SANDAL YANG COMFORT ?GIF
9 Các câu trả lời

Saya beli sandal Asadi je yg ada mata2 urut tu.. Hehe. Senang buat masuk wad dan bilik air masa nak bersalin atau lepas bersalin. Untuk jalan2, saya selesa pakai kasut Skechers Go Walk (kumpul duit dan beli masa sale Disember).Tanya je promoter jenis apa yg sesuai utk hamil. Promoter bgtau yg tapaknya ada bulat2 tu. Sangat selesa tak sakit pinggang, kaki bagai kecuali jalan berjam2 lah.. Bekerja/ pergi jemputan kenduri/raya pun saya pakai sneakers. Pergi mana2 memang pakai sneakers je. Senang 😅

2y trước

Saya pun suka Asadi. Bila kaki bengkak pun muat lagi. Tak mahal. Skechers pun okay, mahal sikit saja.

Crocs. Tapak kaki rata santai aje, x sakit berjalan. Jln ke mall pakai tu, kasut raya pun itu, keliling laman rumah pun senang sarung, hujan pun redah x licin, masuk bilik air pun itu, basah pun x pe, kalis air. 3rd trimester kaki kembang pun selesa je pakai. Tp makesure pakak original tau, sbb getah yg kasut tiruan kt pasar2 malam tu lain (keras). Yg original ni by shoppe pun mampu milik. Sy beli RM38 shj. Sejak pakai 2 tahun lepas, sy dah x pakai kasut2 lain.

Kalau saya sandal crocodile, aduhai ngam terok, kalau saya kalau bertutup suka sketches, mmg pakai kalau jalan jauh, best selsa sangat, kalau sandal kasut baik sis beli sendiri try, kalau online tak disarankan. hehe,

Betul sandal sketches sangat selesa , tumit tak sakit

sketchers plg selesa. bata jenis comfort pun ok

Skechers / bata

bata comfort

Medifeet..

sketchers