ibu demam

Hi mummies, Ada yg pernah demam masa pregnant? Baby mmg kurang active masa mummy demam ke?

7 Các câu trả lời

Saya pernah demam, tapi terus gi klinik swasta takot baby knpa2. Tak brani makan ubat apa2 luar dri pda dokter bgi. Alhamdulillah baby ok, tp memg kurg gerak.

Sist dah brapa weeks..better sist pegi hsptal cpt..sbab demam kdang2 mmpngaruhi kndungan lagi2 kalau baby kurang aktif

ibu kalau demam x blh lebih 39° baby x tahan panas cepat2 g klinik.. sy pun bru baik demam.

Klu bby kurang aktif..better sis g hsptl chck..tkut ada sumthng wrong sumwhere je

Pernah tapi sekejap je tu pon masa nk masok 8 bulan

8 weeks demam..tp mujur x melarat

Pnh mcm skrg ni ambi penadol saja