BABY 2 PUSAR DI KEPALA

Hi Mummies... Siapa macam saya ada 2 pusar kat kepala 🥱? Mengikut kepercayaan zaman datuk nenek kita, kalau baby ada 2 pusar ni nanti degil kan? Ada mummies pernah dengar tak? Tapi jangan risau takda kajian perubatan mengesahkan. Saya terbaca sharing dari pakar motivasi yang mengatakan baby 2 pusar ni tak nakal tapi ada energy extra, banyak idea, sangat bijak dan banyak akal. Apa pendapat mummies? #thirdborn #babyboy #theonlyson #EPMOM #zaydharith

BABY 2 PUSAR DI KEPALA
21 Các câu trả lời

pd pendapat sy, anak degil atau tak , tak bergantung pd pusar. sebab org dulu2 bercakap ikut pengalaman atau perhatian diorang je .so logik nye berbeza mengikut individu .ade sy dgr 2 pusar berbakat dlm menternak haiwan. setiap manusia ade lebih dan kurang. kite sbg ibu bapa boleh mendidik semampunye.selebihnye kite mendoakan yang terbaik untuk anak dan berserah.

10mo trước

Betul sis, apa2 pon semua bergantung cara kita mendidik. Sy cuma share kan je based on experience ☺️