Setiap Orang Lain2 Yg Penting Positive

Hi mummies semua! Sy 31 weeks now. Sepanjang my pregnancy journey ni mcm2 sy belajar. N mase tu juga dtg nasihat2 dari org sekeliling yg dah pernah pregnant sblm ni, ade jugak yg xpregnant pon ada. Mase awal kehamilan dlu sy jadi mcm emo sikit tp skrg sy lebih positive. Sy ye kan ajew mungkin itu pengalaman dia, pengalaman sy mungkin lain nanti. Nak ckp mummies setiap org lain2 ape yg penting sy rasa kita bg je semangat or positive thought kat semua org okay! Doakan sy dan baby sihat yeee.. Love u all! ?

1 Trả lời

Prgnt. Bersalin. Berpantang tiap org x sama.. minda kena open. Bila ada nasihat. Teguran berkaitan kehamilan. Bersalin n berpantang kena positive.. jangan terus2 nak tunjuk protes.. berterima kasih lah pada yg memberi teguran n nasihat.. kadang kita ni terleka n terlupa benda mudah. Hari ni org bg nasihat.. esok2 turn kita pula nak nasihat/share pengalaman.