pregnancy journey

Mommies share lah amalan penjagaan kandungan awal yg mommies buat. Sy nak belajar dri mommies. Baru 6 weeks pregnancy ?

1 Trả lời

Awal awal ni terus amalkan apa apa cream kat perut untuk elak stretch marks . Macam saya tak buat , belambak kesan kat perut . Mak saya bising kenapa tak sapu dari awal , saya cakap kenapa tak bagi tahu 😁 . Kalau tak nanti bukan perasan pun bila stretch marks tu ada, tengok tengok je dah berlambak sebab dia naik dari bawah , tempat yang kita tak perasan sangat . Lepas tu orang cakap kinum susu kambing , bagus untuk elak baby kuning