Part body jadi hitam.

Hi mummies, normal ke waktu mengandung dekat belakang tengkuk, bawah ketiak, area vagina kita akan jadi hitam? Insecure sangat part vagina jadi hitam and gelap, malu betul dengan husband walaupun dia tak pernah tegur. Kulit kering sangat dekat bawah sana, 😭😭😭😔 lepastu dah masuk 7 bulan ni, urine pun dah start leaking.. normal ke wahai mummy mummy sekalian?? Nanti dah bersalin boleh ke repair balik semua benda 🥲🥲 #ingintahu #pregnant #advice #worried #First_Baby #firstmom

29 Các câu trả lời

semua akn back to normal lps bsalin. just kena rajin pamper diri. suami yg paham phase pregnancy takkan komplen. klu dia komplen, suruh dia study balik

sy plk risau x hitam plk... normal ke kalo x hitam? sbb yg 1st dulu jd gelap.. yg ni xde alahan lgsung, x gelap. cuma mudah lapar dan breast sakit skit... hrp² normal la

normal..bawaan hormon ngandung tu..tu yg hitm2.. lepas beranak ok tu.. kencing leking kn start senamn kegel dah. bagi kuat otot pelvik

2t trước

normal ke sya siap beli sabun tawas lagi nk putihkan Allah 😂

norml . sy kt leher dn dkt pipi. dh lh mmg freehair. malu rsaa. husb pnh tgur tp sy kta tu norml je. lps brsalin bnda tu jd hlg sy pn x prasan bila dia hlg😂

same la..sy pon segan ngn suami,tp die dh biasa sbb dr anak 1st sampai yg ke 5 mmg cmtu je hitam sane cni,lps bersalin tu ok la blk walaupon mkn msa..

sya pulak sis ketiak berbau🥲. kdg2 rasa x slesa kalau dkar ofis mmg bawak deodorant n minyak wangi .sbb kalau dah ptg adoiyaiii mmg segan kat org

Normal. Nti lpas bersalin slalunya x hitam dh jd normal balik tp x sure juga klu ada org lain stay hitam. Just rajin letak cream ke ape la nti.

apply pelembab je. nanti lepas2 bersalin clear balik tu jgn risau. urine leaking, kegel hari2 ye.. selalu pun takpe mana2 tempat pun blh kegel

sama lah mcm Sya....dri leher,ketiak, payudara,perut,celah kelangkang,smua jdi hitam.... pembawakan baby kan...lpas bersalin insyaallah Kut

sy pgnet pun x ad mood nk repair muka,muka glp,kusam,nnti lpas besalin kita cntik kn balik hihi. pbwkan bby hihi.muka pun x tepek ape2.