Part body jadi hitam.

Hi mummies, normal ke waktu mengandung dekat belakang tengkuk, bawah ketiak, area vagina kita akan jadi hitam? Insecure sangat part vagina jadi hitam and gelap, malu betul dengan husband walaupun dia tak pernah tegur. Kulit kering sangat dekat bawah sana, 😭😭😭😔 lepastu dah masuk 7 bulan ni, urine pun dah start leaking.. normal ke wahai mummy mummy sekalian?? Nanti dah bersalin boleh ke repair balik semua benda 🥲🥲 #ingintahu #pregnant #advice #worried #First_Baby #firstmom

29 Các câu trả lời

betul awak sebab hormon, nanti lepas bersalin akan hilang. InshaAllah jangan risau, saya baru dengar doktor O&g bagitau 😊

normal sis..saya pon sama leher celah² segalanya gelap..naik bintik² kat leher badan..kdg kulit sampai menggelupas kering

sya pun tengah mengalami tpi jika semua tu utk kebaikan bby terimah jk in shaa Allah lepas bersalin kita perbaiki semula

sy ni muka breakout,seri hilang,semua bahagia gelap, terima je. nti lps bsalin hilang suma tu.. sbb ank amik seri tuu..

Normal sbb perubahan hormon. Nt lepas bersalin InsyaAllah balik asal. Tak pakai krim pemutih pun takpe

Ya normal sebab hormon. Lepas bersalin nanti okay balik. Saya punya dah okay lepas bersalin.

Normal sis. Lepas dh beranak, bhgian yg gelap2 tu akan cerah mcm biasa. Jgn risau.

Hihi normal je tu. Perubahan hormon kan. InsyaAllah lps bersalin nnti slow2 hilang

Ea sma la