Pemakanan Ibu Hamil, Makanan Sihat VS Tidak Sihat

Hello mummies! Haa, anda ke yang buat macam ni? Hehehe ?? Mesti ada punya makanan yang tak sihat tapi masa tekak mengidam, layan kan jugak! Cuba share sikit makanan apa tu ?

Pemakanan Ibu Hamil, Makanan Sihat VS Tidak Sihat
53 Các câu trả lời

suke kunyah kopi kasar .yg cap tupai tuuu . .walau dah tau hb low . . tp ketagih cm ape tak tauu setiap kali preggy berhantu dgn kopi . bukan minum .tp makan gitu jeee . . yg pelik time preggy je .lepas dah deliver elok plak tadel rse nk mkn kopi ke mnum kopi ke .heheh pelik2 perangai?