bahu sakit lepas kena suntik

Hi mummies, bahu tu mmg sakit lama ke kalau kena suntik utk pertama kali hamil? Ni dah 3hari masih rasa sakit malah mcm bengkak.. Normal ke?

33 Các câu trả lời

Thank you sis2 semua.. Risau sbb nk gerak kn tgn pun terasa mcm bengkak.. 😅

kalau mcm sya lepas2 cucuk tu.. Terus letak mnyak pnas.. And xmnum ais...

Normal sis, saya pun beberapa hari rasa sakit, lenguh dekat bekas kena suntik

Sy kebas jgk 4 5 ari tpkse tdow ngiring kanan.dh lenguh belah kanan.😁

Normal. Sakit sikit. Biada lepas 3 hari mcm tu dah okey sikit dah tu.

Normal. Rsa lenguh² skit. Ikut bdn , jgn mndi nnti bule dmm

Saya 5 hari still sakit. Anak first sampai nak demam 🙂

normal. nurse cakap ambil masa dalam 3-4 hari lenguh tu

Biase hari ke 4 da hilang rase sakit n kebas tu

Normal sis . Sy pun first time , nasib dah lepas .

5y trước

Ada tips tk utk x rsa jarum masuk hehe..tup2 dah siap