Jom Main Permainan Ini. Tepat 11.59malam min akan cari pemenang!

Mudah je nak menang malam ni😍 Kita main game santai-santai je malam minggu ni okay!😉 Ikut langkah-langkah mudah di bawah dan mungkin anda pemenang yang min cari 😘 Goodluck semua! Permainan tamat tepat 11.59 malam ya🥰

Jom Main Permainan Ini. Tepat 11.59malam min akan cari pemenang!
36 Các câu trả lời

so simple jer cwn ksygn sye...🥰 wlaupn simple, tpi die la yg slalu sye guna utk bancuh susu yg sye perlu mnum utk kesihatan sye n kesihatan bby dlm prot sye...❤️ sng...ade sukatan...jatuh pn x pecah...😅

Inilah cawan kegemaran. Jadi mak2 ni.. Awal buat air. Urus anak urus itu ini.. Tup2 tlupa air.. Mujur gelas tahan panas.. Still ble menikmati lazat teh susu panas2🤭 #duniamak2 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

#Cawan KegemaranKu..beli kdai eco je😂 bila bancuh air pakai cwan ni dya mcm brhantu automatik jd sdp😂 😅cawan pun funny like tuan dia😂cawan mcm budak2 pdhl dh mak2 org😹

always my favourite cawan 😁 orang bagi kat mak 😊 mak bagi kat kita 😄 best sebab set sekali dengan pinggan. saujana mata memandang 😍

cawan fav sye. .asl nya dpt cwn ny mse mng cntest tap. .lps pde 2 tros jd kn cwn fav 😍. .tq asianparents bg cwn ny. .😘😘

3y trước

🥰🥰🥰😍😍

cawan kegemaran saya😆😆😂✌anak dan suami pun tahu ni cawan feberet hari2 guna yang sama.hehe..😘❤️✌

ni cawan kegemaran sy..org lain tak blh guna kecuali sy..🤭🤭nampak mcm takda pa² tp bg sy sgt brmakna..

3y trước

yea...Alhamdulillah. trima ksh min😍😍

cawan kegemaran saya😆😆😂✌anak dan suami pun tahu ni cawan feberet hari2 guna yang sama..hehe..😘❤️✌