Mual & pening kepala

Mual masih ada. Bila makan je auto muntah. Nasi masih tak boleh nak makan. Selera hilang dari awal kehamilan. Setiap hari pening kepala. Letih macam ni 😢😭 badan lemah je. Macam dah terlebih rehat. Cuba nak aktif buat kerja tapi tak sampai berapa minit rasa melayang kepala 😭😭 ##pleasehelp

Mual & pening kepala
15 Các câu trả lời

morning sickness gitu lah sis. kdg kena layan je dulu. cuma tips doktor, makan sikit2 tapi kerapkan so that ada energy. kena jaga jugak makan sbb utk tumbesaran baby kan. kalau sy, ni jelah yg sy apply. kdg 2 suap pstu stop. pastu next mkn lg. sbb bila makan mcm biasa, cnfirm sy muntah.