Mual & pening kepala

Mual masih ada. Bila makan je auto muntah. Nasi masih tak boleh nak makan. Selera hilang dari awal kehamilan. Setiap hari pening kepala. Letih macam ni 😢😭 badan lemah je. Macam dah terlebih rehat. Cuba nak aktif buat kerja tapi tak sampai berapa minit rasa melayang kepala 😭😭 ##pleasehelp

Mual & pening kepala
15 Các câu trả lời

try bt tea halia sis bg hilang mual.. tea tu bt light² je jgn pekat sgt. ni tips dr dr jgkk sbb sye haritu mual2 smpai kena drip air.. semoga membantu 😁

2y trước

**tips dr doctor