Mual & pening kepala

Mual masih ada. Bila makan je auto muntah. Nasi masih tak boleh nak makan. Selera hilang dari awal kehamilan. Setiap hari pening kepala. Letih macam ni 😢😭 badan lemah je. Macam dah terlebih rehat. Cuba nak aktif buat kerja tapi tak sampai berapa minit rasa melayang kepala 😭😭 ##pleasehelp

Mual & pening kepala
15 Các câu trả lời

normal je tu,biasa bby dlm nk membesar..dh Kee tngh trimester kedua nnti hilng lh mual tu..saya g lh..sri trimester pertama ada alahan.. trimester kedua kurang skjp je dh msuk last trimester dtng blik alahan saya..