Assalamualaikum

Mtk mf ingin brtnya , ni frsstime guna yg mcm ni blh saya tau yg ni blh tau thp kesuburan skli ke ? Atau utk detect prgnt je? Sbb bru try yg ni jd tak tau dan wrna merah dia memng mcmtu ke atau invalid? Dekat sini saya ada sertakn dua gmba

Assalamualaikum
4 Các câu trả lời

hcg tu untuk check pregnant atau tak..ada nampak samar tu kemungkinan pregnant tu..setiap 2 hari awk check lg sebab hormon hcg meningkat setiap 2 hari

upt ni utk test pregnancy. utk kesuburan opk. nnti lgi 1w buat upt balik. kalau positive akan jadi lgi terang dri yg ni.

nmpk ada 2 lines .. mgkin + . try next week sis . klu line making pekat or terang bermakna sis mmg pregnant ✨🥳

ikut ni dah ngandung dik..tahniah..