upt

blh tau x upt yg biasa dia blh detect pregnan brape week ye?maksudnya kandungan brape week bru naik double line?

3 Các câu trả lời

Depends pada kandungan hcg yg upt tu boleh detect pada air kencing. Biasanya test pagi2 pada waktu first buang air kecil, tu yg paling pekat so cepat dia boleh detect. Ada je yg detect awal, 2-3 minggu dah confirm nmpk 2 line merah

klu yg 4 weeks dh ada double line ...cuma dia samar2 sikit ...mcm saya haritu cek upt samar2 double line..

Klau 4week samar² ckit...5week terang dh...