Kesan gigitan serangga

Salam hai mommy. Ada tak mommy yg tau klau mcm ni kesan gigitan serangga apa ye? Saya tk tau dari mna dapat ni, sbb dkt rumah saya dh periksa memng tkde nyamuk, semut, bed bugs. Anak hanta ke mertua untuk diasuh semasa saya pergi kerja tapi mertua kata bukn dpt dri rumahnya. Saya kesian dgn anak sbb dh 3 kali dlm dua minggu dpt bengkak gigitan serangga mcm ni. Ada yg tau tk haiwan apa yg menyebabkn bengkak mcm ni?? Dan apa yg boleh saya sapu utk kurngkn bengkak mcm ni ye

Kesan gigitan serangga
1 Trả lời

macam semut api yg merah tu..aritu ank sy pun mcmni..gelembung ade air mcmni